Entry: 16 Mei 2008 Friday, May 16, 2008Pagi ni saya dengar berkenaan pengalaman yang tidak dapat dilupakan bersama guru melalui radio baru saya sedar bahawa hari ini adalah hari guru.

Oleh yang demikian saya bercita2 untuk menulis ucapan terima kasih saya kepada bekas2 pendidik yang membimbing dan mengajar saya terutamanya yang pernah "terkesan" di hati sanubari saya sehingga kini.

Orang -orang tersebut seperti Cikgu Asimah, cikgu Roziana, Cikgu Matlob di sekolah rendah; Cikgu Jemari, Jamhari, Cikgu Aminah, Cikgu Radhiah, Pn Remi, Cik Sam, Mdm Leha di sekolah menegah; Cikgi Yati, Cikgu Noraini, Cikgu Fauziah, Mr Abdullah di Matriks Seremban dan Pn Marini, Pn Norleyza, Dr MatJan, dr Tengku, Dr Dollah dan lain-lain penysarah di U..

Bila sampai di ofis, amat tergezut dan tak sangkanya saya apabila menerima mesej, yang menyedarkan saya bahawa ada perkara yang lebih penting pada hari ini. Mesej sms nya berbunyi begini:

"Slmt menyambut genap 10 tahun dlm perkhidmatan. tahniah"

Huhuhu... cam tak caya...

Jadi di sini saya juga nak ucapkan terima kasih pada kengkawan, bos-bos dan anak-anak buah (tak lupa kepada pengguna-pengguna, vendor, rakan sekursus, rakan semeeting dan tak lupa kaunselor) yang berkaitan dengan perkhidmatan saya yang juga secara langsung dan tak langsung membina kerjaya saya. Tiada anda semua siapalah saya dalam perkhidmatan ini.

Sekian.

 

 

   0 comments

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments